Liam Payne wil stoppen met roken

Liam Payne heeft alvast goede voornemens gemaakt voor 2016, het jaar waarin boyband One Direction tijdelijk uit elkaar gaat. ''Ik ga proberen te stoppen met roken. Dat is zwaar, maar ik wil het'', zegt Liam (22) tegen People. ''Het wordt tijd. Het is hoog tijd volwassen te worden."

Liam Payne kreeg in september nog een storm van kritiek over zich heen toen hij een foto op Instagram plaatste waarop hij relaxed een sigaretje zat te roken. Fans van One Direction konden de slechte gewoonte van de popster niet waarderen.

Niall Horan (22) heeft ook wel een idee wat hij gaat doen als One Direction een pauze inlast. ''Ik ga trainen, ik wil resultaten boeken in de sportschool komend jaar. Ik train altijd op tournee, maar als ik dan weer thuiskom laat ik het versloffen'', zegt Niall. "Ik wil nu doorzetten om de klus te klaren."

Louis Tomlinson zegt dat hij niet zo'n resultaatgericht type is. "Ik hou me er nooit aan'', zegt de 23-jarige Louis, die in het nieuwe jaar een kind verwacht met Briana Jungwirth. Harry Styles (21) vindt het nog te vroeg om toekomstplannen te maken voor volgend jaar.

Liam Payne wil stoppen met roken
Liam Payne wil stoppen met roken (Foto: BuzzE)