Virginia van Eck verlaat Peter Jan Rens

Virginia van Eck heeft na vier jaar een punt gezet achter haar relatie met Peter Jan Rens. Volgens haar is het 'genoeg geweest om alle problemen aan te horen en te vechten voor mijn eigen eerlijkheid', schrijft ze op Facebook.

Virginia schrijft dat zij en Peter Jan 'goede en slechte tijden hebben gehad'. De media-aandacht waar haar relatie met de voormalig presentator geregeld op kon rekenen, viel Virginia zwaar. 'Alle leugens' die in de media zijn verschenen hebben haar 'tot op het bot geraakt'. "Mijn zoon die alles moet zien en meemaken wat er gebeurt met zijn moeder - dat heeft mij tot genoeg bezinning gebracht om de stekker eruit te trekken."

Met Peter Jan kreeg Virginia vorig jaar een dochter, Djelisa. Voordat ze de ruim veertig jaar oudere 'Meneer Kaktus' leerde kennen, kreeg Virginia al een zoon. "Het leven wat ik nu tegemoet ga, zal in rust zijn met mijn kinderen", voorspelt Virginia.

Een eventuele verzoening met Peter Jan sluit ze niet helemaal uit. "We blijven vrienden en doen het beste voor Djelisa. Misschien komt het goed, de tijd zal het leren."

Virginia van Eck verlaat Peter Jan Rens
Virginia van Eck verlaat Peter Jan Rens (Foto: BuzzE)