Hardwell werkt aan popnummers

Hardwell werkt aan een aantal popnummers. "Ik zou meer echte pop willen maken. Ik zit al zo lang in de dancemuziek en als Hardwell zal ik ook zeker dance blijven uitbrengen. Maar als producer wil ik graag mijn mogelijkheden in andere genres onderzoeken. Momenteel werk ik al een aantal popnummers, maar die hebben het daglicht nog niet gezien'', vertelt Hardwell in een interview met FaceCulture.

''Volgend jaar wil ik me graag meer richten op het produceren van andere artiesten", vertelt Robbert van de Corput, alias Hardwell, over zijn toekomstplannen. Het is geen nieuw idee, voegt hij eraan toe. "Ik ben al een paar keer benaderd om voor andere artiesten te werken, maar ik had er nooit tijd voor omdat ik constant op tournee was. Als producer sta ik ervoor open om muzikaal verschillende dingen te doen."

Pharrell Williams is voor Hardwell een groot voorbeeld als artiest en producer. "Ik kijk tegen veel muzikanten op maar hem bewonder ik zeer. Hij schrijft zijn eigen muziek, zingt, produceert en doet fantastische dingen met andere artiesten. Daarnaast is 'ie ook nog actief voor goede doelen. Een erg compleet mens en artiest wat mij betreft."

Afgelopen zaterdag trok Hardwell 40.000 mensen naar het stadion van Schalke 04 in Gelsenkirchen. Daarmee vestigde de 27-jarige dj uit Breda een record, want nooit eerder trad een soloartiest in Duitsland voor zo'n groot publiek op.

Hardwell werkt aan popnummers
Hardwell werkt aan popnummers (Foto: BuzzE)