Justin Bieber nog niet over Selena Gomez heen

Justin Bieber is nog steeds niet over de breuk met Selena Gomez heen. De 21-jarige zanger noemt tegenover Access Hollywood zijn ex 'zijn eerste echte liefde'.

Justin geeft toe dat drie van de dertien nummers op zijn nieuwe album Purpose over Selena gaan. De twee waren van 2010 tot en met 2013 een stelletje. "Het was erg moeilijk. Ik weet niet of ik er al overheen ben", zegt Bieber over de breuk. "Ik voel me nu wel anders en ik denk dat we elk onze eigen weg zijn gegaan. Ik houd van haar en ik wil dat het goed met haar gaat, maar er zijn nog steeds dingen die me aan haar herinneren."

Bieber geeft toe dat hij nog steeds contact heeft met Selena. "Ik houd heel veel van haar. Dat zal nooit veranderen. Ik zal haar altijd blijven vragen hoe het met haar gaat. Ik vind niet dat je dat hoeft op te geven als je relatie eindigt", aldus het tieneridool. "We hebben altijd respect gehad voor elkaar en we hebben nog steeds respect voor elkaar."

De What Do You Mean-ster denkt dat ze elkaar simpelweg op het verkeerde moment hebben ontmoet. "Ik heb een nummer geschreven dat niet op het album staat, getiteld If I Would Have Met You In 5 Years", onthult Justin. De zanger sluit dan ook niet uit dat ze in de toekomst weer samen zullen zijn. "Ik weet niet wat er in de toekomst gebeurt. Ik denk dat we onszelf eerst moeten leren kennen voordat we elkaar proberen uit te vogelen."

Justin Bieber nog niet over Selena Gomez heen
Justin Bieber nog niet over Selena Gomez heen (Foto: BuzzE)