Nicki Minaj verdedigt rolstoel-opmerking

Nicki Minaj kreeg een stortvloed aan kritiek over zich heen nadat ze een filmpje deelde waarin ze verkleed als fee met haar stokje zwaaiend 'loop!' riep naar een rolstoeler, maar dat was niets meer dan een grapje met een bekende, zegt ze op Twitter.

"Lol. Dat is geen invalide persoon en dat weet je", zegt ze tegen blogger Perez Hilton die een bericht plaatste over dat Minaj een grens overschreden zou hebben door een grap te maken over een willekeurige persoon in een elektrische rolstoel. "Dat was mijn vriendin in een scooter. Fijne dag nog." Minaj plaatste de video van het voorval zelf op haar Instagram, maar na de kritiek verwijderde ze het filmpje.

Het is dit weekend niet voor het eerst dat de zangeres aandacht krijgt vanwege politiek incorrecte acties. Zelf bekritiseerde ze op Instagram een foto van een stel dat voor Halloween verkleed ging als Bill Cosby met gedrogeerd slachtoffer. "Onze generatie is zo ongevoelig", schreef ze bij de betreffende foto waarna ze de kwestie in het nieuws bracht. Wel kon ze feestgangers waarderen die verkleed gingen als de popster zelf, op Instagram deelde ze foto's van haar tijdelijke dubbelgangers.

Nick Minaj verdedigt rolstoel-opmerking
Nick Minaj verdedigt rolstoel-opmerking (Foto: BuzzE)