Gat in vloer gezaagd voor seks met buuf

Masahito Sato had een wel heel bijzondere manier gevonden om zijn kersverse onderbuurvrouw aan zijn gele sabel te rijgen. De 51-jarige Japanner had namelijk een gat in zijn vloer gezaagd, om zo in de badkamer van de dame in kwestie uit te komen.

Sato was een vaste klant in het restaurant te Tokio waar zijn onderbuuf werkte. Hier werd hij zo verliefd op de 39-jarige serveerster, dat hij bruuske maatregelen nam om de dame in kwestie te schaken. Hij vogelde uit waar ze woonde en besloot het appartement boven het hare te huren.

Deze maand pakte hij een zaag en zette deze in zijn vloer. Pas na tien dagen was het gat groot genoeg om Sato door te laten. De beste man verwijderde een paneel en liet zich zakken tot hij uitkwam in de badkamer van zijn droomvrouw.

Helaas was de Japanse niet thuis, dus besloot de Tokionees haar op te wachten. Toen zij eenmaal thuiskwam, werd de arme vrouw door Sato getaserd. Net toen hij haar wilde verkrachten, begon ze tegen te stribbelen. Hierna ontvluchtte de handige klusser de woning en zette het op een lopen.

De vrouw in kwestie had natuurlijk onmiddellijk de politie gebeld. Deze ontdekte Sato al snel in een nabijgelegen winkel. Hij is aangehouden op verdenking van een poging tot verkrachting.