Twee uitbreidingen voor Anno 2205

Koloniseer een nieuw gebied en bouw je eigen ruimtestation in de aankomende nieuwe uitbreidingen voor Anno 2205. Twee nieuwe uitbreidingen zijn aangekondigd voor de kolonisatiegame.

In onderstaande video zien we een van de nieuwe features: multi-sessies, waarmee je makkelijk kunt wisselen tussen je verschillende gebieden. De andere draaien gewoon door op de achtergrond. De uitbreidingen Tundra en Orbit zullen ook deel uitmaken van de Anno 2205 Gold Edition en de Anno 2205 Collector’s Edition. De Collector’s Edition bevat:

  • De volledige Anno 2205 game in een exclusieve Collector’s Box
  • Een gedetailleerde poster van de maan
  • Een 60 pagina’s tellend exclusief artbook
  • De officiële soundtrack van game
  • De Season Pass met twee aankomende uitbreidingen: Tundra en Orbit

In Tundra verken je moerassen en fjorden om je corporatie uit te breiden in de Vanha Plains in de Tundra-sector. Voor een van de extra missies moet je het mysterie van de vergeten natuurreservaten oplossen. In een andere extra missie sta je voor de uitdaging om een dodelijk koortsvirus onschadelijk te maken. Hierdoor creëer je ook weer nieuwe spelopties, waarin je pas opgebouwde productieketens vanuit Tundra de hele wereld kunnen bevoorraden.

De Orbit-uitbreiding neemt je mee de ruimte in om daar de macht van je corporatie verder uit te breiden, te beginnen met de bouw van je eigen ruimtestation. Om je station verder uit te breiden en te verbeteren kun je wetenschappelijke onderzoeken starten en je wetenschappers van de nodige grondstoffen voorzien. Al je sectoren zullen van de resultaten profiteren.

Anno 2205 wordt momenteel ontwikkeld door Blue Byte Studio en zal vanaf 3 november 2015 wereldwijd verkrijgbaar zijn op pc. De uitbreidingen Tundra en Orbit zullen later verschijnen.