Emile Ratelband heeft 25-jarige vriendin

Emile Ratelband heeft opnieuw geluk gevonden in de liefde. De positiviteitsgoeroe is gevallen voor de 25-jarige nanny Linda Snel. 'We zijn nu ongeveer twee maanden een stel en heel erg gelukkig met elkaar', vertelt Ratelband (66) aan De Telegraaf.

In april verloor Ratelband zijn vriendin Gitta. Ze overleed plotseling op 45-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hersenbloeding. Ratelband schakelde de Brabantse Linda in als nanny om hem te helpen met de zorg voor zijn twee kinderen, Royce en Emilio, die hij een dag in de twee weken onder zijn hoede heeft. 'Nu is het in het verleden een aantal malen gebeurd dat ik vanwege werk even een paar uurtjes niet thuis kon zijn op die dag, waarna ik van mijn ex Moon de kinderen helemaal niet meer mocht zien', aldus Ratelband.

Al snel sloeg de vonk tussen hem en de nieuwe oppas over. 'Linda ziet tenminste hoe ik echt ben en trekt zich niets aan van de mening van andere mensen. Natuurlijk is het allemaal nog heel erg pril, maar tot nu toe voelt het in elk geval heel erg goed. Linda is echt, wat je zegt, een topvrouw!', aldus Ratelband.


'Emile Ratelband heeft een nieuwe liefde'

'Emile Ratelband heeft een nieuwe liefde' (Foto: BuzzE)