Nieuwe poster voor Star Wars: The Force Awakens

De release van de zevende Star Wars-film, The Force Awakens, komt steeds dichterbij. Over minder dan twee maanden hebben de eerste hordes fans de film al gezien en gezamenlijk bepaald of het een succes is. Maar voordat het zover is, is er eerst nog een nieuwe trailer, die vandaag/morgen verschijnt, en een nieuwe poster.

De nieuwe trailer krijgt zijn première tijdens de uitzending van Monday Night Football, op de Amerikaanse sportzender ESPN. Dat betekent dat de trailer ergens gedurende de nacht, Nederlandse tijd, in première gaat en hopelijk morgenochtend braaf op ons staat te wachten als we wakker worden. Als opwarmertje voor de trailer is er echter wel alvast een nieuwe poster. Het is een klassiek type poster, met de vele personages in diverse groottes en actieposes bij elkaar geplakt en dus weinig bijzonder, maar wat is dat voor ding in de achtergrond? Geen maan, naar wij dachten.

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens: filmposter

De verkoop voor Star Wars: Episode VII - The Force Awakens start overigens vandaag. De film is in Nederland te zien vanaf 16 december.