'Sla alle Israëlische toeristen kapot'

Youness Ouaali, zelfbenoemde opiniemaker en eigenaar van een broodjeszaak in Bussum, heeft een open sollicitatie gedaan naar de -in sommige kringen- eretitel: Antisemiet van de Maand. In navolging van de Palestijnse terreur in Tel Aviv en Jeruzalem, heeft hij een oproep gedaan om iets soortgelijk in de lage landen te organiseren.

"Is het misschien een goed idee om toeristen uit Israël (kinderen niet) vanaf vandaag in Nederland total loss te slaan? Wie niet luisteren wil moet maar voelen, genoeg is genoeg!!! Tijd om een duidelijke signaal af te geven vind ik. 14 jaar nog maar, en nu al koelbloedig neergeschoten en uitgescholden tot zijn laatste adem!!!! Moge Allah swt hem belonen met djenna", klinkt het op de facebookpagina van de opiniemaker.

Youness doelt hierbij op het ventje dat in Jeruzalem een leeftijdsgenootje en een volwassen vent had gestoken, want ze waren joods. Toen hij hetzelfde wilde doen bij politieagenten, werd de piepjonge terrorist neergeschoten.

De terrortubbie werd daarna naar een Israëlisch ziekenhuis gebracht en is inmiddels buiten levensgevaar. Zijn laatste adem laat dus nog wel even op zich wachten.

In Israël jeukt het de laatste tijd van de racistische gemotiveerde steekpartijen. De regering is dit spuugzat en heeft maatregelen genomen.

Meneer Ouaali haalde eerder het nieuws met uitspraken als dat 12 mensen (doelend op de Charly Hebdo-slachting) best wel vermoord mogen worden als ze Mohammed (hzmh) beledigd hebben. Ook populair is/was het filmpje waarop te zien is hoe Youness het bloed onder de nagels van politieagenten haalt tijdens een routine-controle. Hij en een vriendje van hem, waren toen onderweg naar een islamitisch haatfestijn.

Het CIDI heeft aangifte gedaan tegen de oproerkraaier.

Grappig om te zien is trouwens hoe onze vrienden van marokko.nl er als de kippen bij waren om deze (misschien wel terechte) aangifte zwaar te veroordelen. De site omschrijft Youness als iemand die zich inzet voor mensenrechten en noemt het CIDI een eng clubje dat kindermoorden bagatelliseert.

Deze jodenhater moet overigens niet verward worden met het 14-jarige jochie die een debatwedstrijd won en verkozen werd tot Koning van de Jeugd. Die is wél lief, namelijk.