Gigi Hadid haalt uit naar haters

Gigi Hadid baalt ervan dat ze via social media regelmatig wordt belaagd met kritiek. Vooral de negatieve opmerkingen over haar vrouwelijke vormen schieten het model in het verkeerde keelgat. Via Instagram heeft ze uitgehaald naar alle 'haters'.

"Ja, ik heb borsten, spieren, een kont en dijen. Ik vraag niet om een speciale behandeling en jullie negatieve opmerkingen zorgen er niet voor dat ik mijn lichaam wil veranderen. En ze zorgen er ook niet voor dat de bekende ontwerpers mij niet meer vragen voor hun shows", aldus Gigi. "Als ze mij in hun show willen dan loop ik en als ze mij niet willen, dan niet. Zo simpel is het. Als je dat niet leuk vindt, volg me dan niet, kijk niet naar me, want ik ga nergens heen."

"Veel van de kritiek die ik op social media krijg, komt van mensen die geen idee hebben waar ze het over hebben. Maar ik ben nou eenmaal een mens en ik zal niet liegen; soms raken al deze opmerkingen mij wel een beetje", zegt Hadid. "Op zo'n moment realiseer ik mij dat het belangrijk is om te bedenken waarom ik doe wat ik doe en wat ik uit wil dragen."

Harde werker
Hadid schrijft in haar bericht ook dat ze niet dezelfde maten heeft als die van veel andere modellen. "Je kan allerlei verschillende redenen bedenken voor mijn succesvolle carrière, maar ik ben een harde werker die veel zelfvertrouwen heeft. Ik kwam op het moment dat de mode-industrie toe was aan een ingrijpende verandering. Ik doe gewoon mijn werk", schrijft Gigi.

Het twintigjarige model liep al in veel shows van bekende designers. Zo showde ze de nieuwe collecties van onder meer Diane von Furstenberg, Michael Kors, Tommy Hilfiger en Anna Sui.

Gigi Hadid haalt uit naar pesters
Gigi Hadid haalt uit naar pesters (Foto: BuzzE)