Vrouw springt uit auto vanwege spin

Een vrouw in de Amerikaanse staat Indiana is uit haar auto gesprongen toen ze een spin op haar schouder zag zitten. Haar 9-jarige zoontje, die nog in de auto zat, is vervolgens door een aanrijding met een schoolbus gewond geraakt.

Angela Kipp, zoals de dame in kwestie heet, wilde net de openbare weg opdraaien vanaf haar oprit. Toen ze over haar schouder keek bleek er opeens een spin te zitten. Van schrik sprong ze uit de auto en liet haar kind achter in het nog steeds rijdende voertuig. Om wat voor spin het ging is niet bekend gemaakt.

De knul probeerde nog heldhaftig erger te doen voorkomen. Vanaf de achterbank spoedde hij zich naar voren en probeerde het rempedaal in te trappen. Niet wetende welk van twee pedalen nu wat doet, trapte het ventje vol op het gaspedaal. De auto schoot van de oprit af om vervolgens tot stilstand te komen in een net passerende schoolbus.

Het ongeluk is gelukkig goed afgelopen, de jongen heeft er slechts een paar lichte hoofdwonden op nagehouden. De schoolbus was op het moment van het ongeluk leeg en ook diens chauffeur is er zonder kleerscheuren vanaf gekomen. Hoe het met de ongetwijfeld erg geschrokken spin is vergaan blijft een raadsel.

Spinnen zijn dus zo gevaarlijk (Foto: Kosciusko County Sheriff's Department)
Spinnen zijn dus zo gevaarlijk (Foto: Kosciusko County Sheriff's Department)