Grote fix voor Counter-Strike:GO

Valve heeft twee dagen geleden een update uitgebracht voor Counter-Strike: Global Offensive. Het voegt onder andere nieuwe animaties toe en lost een van de grootste problemen op.

Als je ooit Counter-Strike: Global Offensive hebt gespeeld dan weet je dat het haast onmogelijk was om een hoofdschot te maken als je doelwit aan het springen is, maar dat is nu ook opgelost. Het nieuwe systeem van Valve maakt gebruik van nieuwe skeletten en hitboxes, oftewel waar je personage geraakt kan worden.

Tegelijkertijd zijn er ook nieuwe animaties toegevoegd, onder andere om je wapen te pakken, een ladder op te klimmen en om een bom onschadelijk te maken. Niet iedereen is er blij mee, want je kunt nu makkelijk zien waar iemand staat als diegene aan de bom werkt.

Verder heeft Valve een aantal wapens gebalanceerd, de M4A1-S kost nu minder maar heeft ook een lagere penetratie, ROF en een hogere spread. De Zeusx27 kost ook wat minder. De Dual Berettas daarentegen hebben een hogere penetratie en werkende afstand.

Alle updates doorlezen? Dat kan hier.

Hitboxes CS:GO
De hitboxes van Counter-Strike: Global Offensive