Dark Souls III heeft alvast een Japanse releasedatum

From Software heeft een datum gegeven voor de Japanse release van Dark Souls III, namelijk 24 maart 2016. De datum is vooralsnog aangekondigd voor alleen Xbox One en PlayStation 4.

De releasedatum is te vinden op de officiële website van Dark Souls. De release van de pc-versie wordt volgens de site later aangekondigd. Er wordt helaas nog niets gezegd over een Europese releasedatum. Pre-orders zijn mogelijk vanaf 7 oktober en krijgen als extra's een speciaal ontworpen kaart van de speelwereld en een CD met de soundtrack. 

Recentelijk maakte From Software-studiohoofd Hidetaka Miyazaki een boel details bekend over het derde deel uit de beruchte serie. Zo zal het mogelijk zijn om vanaf het begin te kunnen fast-travelen en zal ook het herverdelen van character-stats weer tot de mogelijkheden behoren, net als in het voorgaande deel.

Bandai Namco registreerde recentelijk nog een nieuwe trademark, genaamd Slashy Souls, die tot de categorie game-software behoort. Het is nog niet duidelijk wat deze titel inhoudt. Misschien een mobiele Dark Souls?

Dark Souls III heeft releasedatum in Japan (Bandai Namco)
Dark Souls III heeft releasedatum in Japan (Bandai Namco)