Giftige slang bijt boer in piemel

Een 46-jarige boer uit de omgeving van het Indiase Sringar is absoluut geen benijdenswaardig man. De beste man is tijdens het pissen door een giftige slang in zijn piemel gebeten.

De agrariër moest onlangs ontieglijk nodig zijn leuter uitlaten. Omdat in India de hygiëne ver te zoeken is, besloot hij op zijn land te wateren.

Dat hij dit beter niet had kunnen doen, werd hem al snel pijnlijk duidelijk. Uit de bosjes verscheen een Levantijnse adder, die direct zijn giftanden in de spermaspeer van de arme boer zette.

Met een hevig gezwollen lid wist de arme drommel pas na drie lange en pijnlijke uren het ziekenhuis te bereiken. Hier bleek zijn koppende roede te zijn gegroeid tot flinke proporties. Op de plekken van de beet zat zijn kerriekanon onder de etterende zweren.

Na een test bleek ook het bloed van de arme boer sneller te stollen dan normaal. Hierop kreeg de Indiër een anti-gif toegediend.

Pas na drie dagen sloegen de medicijnen aan en werd de onfortuinlijke boer uit het ziekenhuis ontslagen. Vier dagen later namen de zwellingen af, al was zijn paarsgepunte lans op bepaalde plekken wel aan het afsterven. Na twee weken bleek de beste man eindelijk volledig te zijn hersteld.

AdderEen Levantijnse adder
(foto: Wikipedia-user Ag.Ent)