14-jarige meisjes veilen maagdelijkheid

De politie van de Taiwanese hoofdstad Taipei heeft vroegtijdig een einde gemaakt aan een dubbele ontmaagding. Een 37-jarige viezerik had twee 14-jarige meisjes een bedrag van omgerekend zo'n 225 euro beloofd als hij hun vliesje mocht doorboren. De twee tienermeisjes hadden hun maagdelijkheid namelijk via internet geveild.

De twee meisjes blijken helemaal te zijn verslingerd aan Monster Strike. Omdat hun ouders weigerden geld te geven om de app te blijven spelen, smeedde de helft van het duo een plan. Zij besloot haar maagdelijkheid per opbod te verkopen.

Toen de veiling op een bedrag van 125 euro werd afgehamerd, besloot haar vriendinnetje mee te doen. En daar had meneer Huang wel oren naar. Voor een kleine 225 euro kwamen zij overeen dat hij de twee tienermeisjes tijdens een trio mocht ontmaagden.

Huang pikte de meisjes op en bracht hen naar een speciaal liefdeshotel. Net toen hij het jeugdige tweetal aan zijn gele geilknuppel wilde rijgen, stormde de politie de hotelkamer binnen. Deze sloeg de pedofiel direct in de boeien.

Dubbel pech voor de Taiwanese tienermeisjes: niet alleen hebben zij nog geen cent gezien van de veiling, ook hebben zij hun ouders heel wat moeten uitleggen. Huang heeft tegenover de politie verklaard dat hij er heilig van overtuigd was dat de twee 14-jarigen meerderjarig waren.

Te warrig verhaal? Bekijk de video!