'P. Diddy niet vervolgd voor ruzie met coach'

Sean 'Diddy' Combs zal niet strafrechtelijk worden vervolgd voor de uit de hand gelopen ruzie met een sporttrainer van zijn zoon. Dat meldt TMZ.

Eerder stelde een rechter al dat de aanklacht voor zware mishandeling onterecht was; insiders weten te melden dat een lokale rechter nu ook af zal zien van enig ander strafrechtelijk oordeel. Op 15 oktober staat er een zitting gepland om de zaak af te handelen, de rechter zal Diddy dan naar verwachting met een waarschuwing naar huis sturen.

Diddy domineerde in juni de krantenkoppen nadat hij boos op de coach van zijn American Football-spelende zoon Justin af stapte. De rapper vond dat zijn zoon onterecht was geschorst. Bovendien zou Justin al gedurende lange tijd met te harde hand zijn getraind. Diddy werd door de politie afgevoerd nadat de confrontatie met de betreffende trainer uit de hand liep en hij naar een kettle bell greep om zich te verdedigen. Het incident vond plaats op de Universiteit van Los Angeles, waar Justin wordt klaargestoomd tot American Football-speler.

'Diddy niet vervolgd voor ruzie met coach'
'Diddy niet vervolgd voor ruzie met coach' (Foto: BuzzE)