Castle Crashers Remastered naar Xbox One

De zeven jaar oude Xbox Live-klassieker Castle Crashers maakt deze week zijn opmars naar Xbox One. De remastered-versie biedt nieuwe minigames, gameplayverbeteringen en veel betere graphics bij 60fps. De game is tijdelijk gratis als je hem al bezat op Xbox 360.

De remaster komt op 9 september uit in Noord-Amerika voor een prijs van 15 dollar. Op 20 september kun je de game geheel kosteloos oppikken als je beschikt over de Xbox 360-versie en een Gold-lidmaatschap hebt. Vanaf 21 september kost de game 5 dollar als je de last-gen-versie bezit.

Als je dat geld er zelfs niet voor over hebt kun je natuurlijk ook wachten tot de Xbox One-backward compatibility die over twee maanden zijn intrede doet. Verwacht dan echter geen herziening van graphics en gameplay.

Castle Crashers was een buitengewoon populaire co-opgame op Xbox 360 en tevens XBLA-bestseller in 2008. Voornamelijk de unieke stijl van de game werd geprezen, alsmede de hoeveelheid plezier en herspeelbaarheid de game bood vanwege de co-op tot vier spelers en hoeveelheid unlockables.