'PSG bood 150 miljoen voor Cristiano Ronaldo'

Paris Saint-Germain heeft op de laatste dag van de transferperiode er alles aan proberen te doen om Cristiano Ronaldo binnen te halen. Real Madrid heeft volgens Globeesport kort voor het sluiten van de deadline een bod van maar liefst 150 miljoen euro naast zich neergelegd.

Afgelopen zomer was het behoorlijk rustig rondom Cristiano Ronaldo. Er deed wel eens een gerucht op dat zijn oude liefde Manchester United interesse had, maar dit werd echter nooit concreet. Het leek er lang op dat er geen andere ploegen waren die interesse zouden tonen, tot op de laatste dag van de transferperiode.

Paris Saint-Germain heeft 31 augustus een megabod van 150 miljoen euro geboden op de Portugese sterspeler van Real Madrid. Het moest een absoluut record opleveren in de transfergeschiedenis, maar de Spaanse topclub had totaal geen interesse om Ronaldo van de hand te doen.

PSG zou al hebben laten weten om volgend jaar weer een poging te willen wagen om de Portugees naar Parijs te halen. Hij is echter niet het enige doelwit van de Franse landskampioen. PSG speelt met het idee om naast Ronaldo ook Lionel Messi naar Parijs te willen halen.