Lekker wijf (24) wil 3 juten pijpen

Arielle Engert uit Pinellas County, in de Amerikaanse staat Florida, is zwaar de lul. Niet alleen werd de 24-jarige schone betrapt op rijden onder invloed, ook heeft ze een aanklacht wegens omkoping aan de broek hangen. Het bloedmooie blondje wilde namelijk drie agenten pijpen in ruil voor het verscheuren van haar proces verbaal.

Engert werd maandag in de kleinste uurtjes van de weg geplukt. Een stel polities voerde bij haar enkele blaasproeven uit, maar geen van alle keren kreeg ze een 'P' te zien op het scherm. Hierop bood de knappe jongedame hulpsheriff Brian Sudbrink aan hem te pijpen als hij de andere kant op zou kijken.

De beste man, een onkreukbaar smeris, wilde daar niets van weten en voerde haar geboeid af naar de gevangenis. Hier werd zij door twee andere agenten grondig gefouilleerd, waarna men een zak coke uit haar bh toverde en een zak wiet uit haar handtas. Hierop werd twee andere juten, Obed Munoz en Eric Biddle, een pijpbeurt aangeboden.

Ook deze dienders wilden hier niets van weten. Sterker nog: Engert wordt niet alleen aangeklaagd wegens rijden onder invloed en drugsbezit, maar ook voor drie pogingen tot omkoping. De filosofiestudente mocht na het betalen van een borgsom van ruim 5.000 dollar weer huiswaarts keren.

Een filmpje met een paar foto's van de domme, maar mooie jongedame