'Victoria overweegt toch reunië Spice Girls'

Victoria Beckham doet toch mee aan de reünie van de Spice Girls die voor volgend jaar gepland staat. Het is dan precies twintig jaar geleden dat het debuutalbum van de meidengroep, Spice, verscheen.

Lange tijd zag het er naar uit dat de voormalige 'Posh Spice' geen deel zou uitmaken van de hereniging. Een ontmoeting met de oude Spice Girls manager, Simon Fuller, zou Victoria (41) echter op andere gedachten gebracht hebben, heeft het Britse magazine Closer uit de mond van een bron dicht bij de groep opgetekend.

"Victoria heeft tegenwoordig een omvangrijke carrière in de modewereld. Maar hoewel ze de vorige Spice Girls reünie als erg ongemakkelijk ervaren heeft, wordt ze toch weer warm van het idee om er bij betrokken te worden," aldus de bron.

Zoveel mogelijk

"De andere meiden hadden haar al benaderd om met de reünie mee te doen en tijdens een recent etentje met (echtgenoot) David en Simon wisten de mannen haar over te halen. Ze heeft de andere meiden nu gezegd dat ze mee wil doen zoveel als ze kan, hoewel ze zoals het er nu uitziet geen lange serie concerten met de anderen op het podium te zien zal zijn."

De Britse Spice Girls, bestaande uit Geri Halliwell (Ginger Spice), Emma Bunton (Baby Spice), Victoria Beckham (Posh Spice), Melanie Chisholm (Sporty Spice) en Melanie Brown (Mel B) geldt als de meest succesvolle meidengroep uit de popgeschiedenis. Het vijftal verkocht tussen 1996 en 2001 zo'n 45 miljoen albums en 30 miljoen singles. De groep haalde negen keer de Nederlandse top 10 en hun twee eerste albums stonden weken lang op de bovenste plek in de langspeellijst.

'Victoria overweegt toch reunië Spice Girls'
'Victoria overweegt toch reunië Spice Girls' (Foto: BuzzE)