Mel Gibson scheldt fotograaf de huid vol

Een paparazzo moest het ontgelden toen ze Mel Gibson op de gevoelige plaat vastlegde. De acteur barstte uit in een tirade en schold de fotografe de huid vol.

"Ik dacht dat hij me in mijn gezicht zou stompen", vertelt Kristi Miller aan The Daily Telegraph, de Australische krant waarvoor ze werkt. Mel Gibson was voor een filmfestival op bezoek in Sydney met zijn nieuwe vriendin, de 24-jarige Rosalind Ross. Van een foto was hij niet gediend: "Ik voelde het spuug in mijn gezicht toen hij naar me schreeuwde. Hij noemde me een hond en zei dat ik naar de hel zou gaan. Hij vloekte en tierde non-stop zonder te ademen."

Gibsons vriendin greep volgens de fotografe in en kalmeerde hem. "Ze pakte hem bij zijn schouder en zei: zo is het genoeg. Hij stopte en ze verontschuldigde zich voor hem." Het incident is gemeld bij de politie, maar een woordvoerder van Gibson meldt achteraf dat zijn uitbarsting niets meer dan het gevolg was van haar eigen vervelende gedrag: "Er was geen fysiek contact met deze fotograaf, die mijn cliënt en zijn vriendin lastigviel."

Mel Gibson scheldt fotograaf de huid vol
Mel Gibson scheldt fotograaf de huid vol (Foto: BuzzE)