Caitlyn Jenner kan een jaar achter de tralies verdwijnen

Caitlyn Jenner is verantwoordelijk voor een kettingbotsing waarin een vrouw overleed, volgens recent aan het licht gekomen politierapporten. 

De autoriteiten van de politie van Los Angeles zijn klaar met het uitgebreide onderzoek naar de aanrijding waarbij Caitlyn betrokken is. De zaak gaat volgende week naar de openbaar aanklager. In een 161-pagina's tellend rapport zeggen de autoriteiten dat Jenner de wet heeft gebroken door veel te hard te rijden op een te drukke weg en hiermee schuldig kan zijn aan 'vehicular manslaughter', wat doodslag door roekeloos rijden betekend. Caitlyn knalde met haar auto op de auto van het slachtoffer en een andere auto, die op zijn beurt weer tegen een vierde auto aanreed. De 65-jarige Olympische kampioen liet na het ongeluk in een verklaring weten dat ze zich niet kan voorstellen waar de familie op dit moment doorheen gaat en dat ze alle medewerking zal blijven verlenen.

Caitlyn is sinds de aanrijding het doelwit van een civiele rechtszaak waarin haar dood door schuld verweten wordt door de nabestaanden die op deze manier financiële genoegdoening eisen. De stiefkinderen van de 69-jarige overleden vrouw zeggen dat Jenner 'roekeloos en nalatig reed' die dag. Ook een ander slachtoffer heeft een civiele zaak tegen Jenner aangespannen.

Als de zaak door de openbaar aanklager doorgezet wordt, zou Caitlyn Jenner een jaar achter de tralies kunnen verdwijnen.

Caitlyn JennerCaitlyn Jenner kan een jaar achter de tralies verdwijnen (Foto: BuzzE)