Man maakt van studente z'n seksslavin

De rechtbank van Milaan heeft Alexander Boettcher en Martina Levato tot veertien jaar cel veroordeeld. De 30-jarige makelaar in miljoenenvilla's heeft de 23-jarige studente Martina namelijk omgetoverd tot zijn seksslavin. Zij werd door hem zo gehersenspoeld, dat zij haar ex-vriendje heeft moeten verminken met zoutzuur.

Boettcher is een type dat vele vrouwen zullen omschrijven als 'knappe kerel'. Hij was dan ook vaste klant bij de sportschool. Hoewel getrouwd met een Kroatisch fotomodel, leidde hij een dubbelleven als spijkerharde SM-meester die zich tijdens de seks alleen wilde laten aanspreken met 'de Koning'.

Op een dag ontmoette hij een jonge studente, Martina. Met behulp van zijn lichaam en gladde praatjes wist hij haar over te halen tot uiterst kinky spelletjes. In zijn SM-kamer werd de jonge vrouw met behulp van handboeien, zwepen en chloroform tucht bijgebracht. Ook werd soms een derde persoon erbij gesleept om zo deel te nemen aan ruige sekstriootjes.

De slimme studente aan een Italiaanse topuniversiteit werd steeds meer gehersenspoeld door deze perverse 'Christian Grey IRL'. Binnen een jaar werd de beste man blindelings gehoorzaamd. Zo liet zij Boettcher zijn initiaal 'A' in haar wang kerven met een scalpel en liet Martina zijn naam op haar rechterborst tatoeëren.

Uiteindelijk had hij zoveel macht over haar, dat ze samen een lijst met acht ex-vriendjes van de studente opstelden die zij met zoutzuur voor het leven wilden verminken. Pietro Barbini was als eerste aan de buurt. De 22-jarige man werd met het zuur overgoten, waarna hij derdegraads brandwonden in zijn gezicht en permanente oogbeschadiging opliep.

Uiteindelijk liep het stel toch tegen de lamp. In de rechtbank vertelde een vrouw dat ze in de zomer van 2014 meedeed aan een trio met het stel, op een vakantie in Griekenland. "Hij stond bekend als een mooie jongen maar had bizarre wensen tijdens de trio", aldus de vrouw. "We moesten hem constant aanspreken met 'De Koning' en deed alles met ons wat hij wilde."

Rechter Giuseppe Gennari had geen goed woord voor het duo over en legde hen allebei een gevangenisstraf op van 14 jaar. "Zelfs maffiosi zijn nog ongevaarlijker dan jullie", zo oordeelde hij.

Martina is overigens vorige week in de gevangenis bevallen van hun zoontje. Hij is direct bij de moeder weggehaald en ter adoptie aangeboden. Volgens de aanklager is het beter als hij nooit te weten zal komen wie zijn ouders zijn.

Hieronder een foto van de studente in betere tijden, gevolgd door een foto van de SM-meester: