Seven: isometrische RPG van onder andere Witcher-devs

Publisher en ontwikkelaar IMGN.PRO, die recentelijk ook de avonturengame Kholat uitbracht, heeft de RPG Seven aangekondigd. Het betreft een isometrische 3D-RPG in een post-apocalyptische open wereld.

Volgens IMGN.PRO gaat het om een RPG die gebaseerd is op Thief en een grote wereld biedt waarbinnen de speler vrij rond kan lopen. Met behulp van een parkour-bewegingssysteem kun je gemakkelijk levels doorkruizen en over obstakels heen komen.

Het verhaal van de game is volgens de officiële website afkomstig van 'the minds behind The Witcher 3', hoewel website Rockpapershotgun.com opmerkte dat het waarschijnlijk gaat om ontwikkelaar Jakub Rokosz, die recentelijk CD Projekt RED verliet om ontwikkelstudio Fool's Theory op te richten, dezelfde studio die nu IMGN.PRO bijstaat tijdens de ontwikkeling van Seven. Maar dat blijft vooralsnog speculatie.

Er is nog niet veel bekend, behalve een verhaaltje over de game zelf en wat concept art. Bekijk het hieronder. Seven lijkt exclusief te worden ontwikkeld voor pc.