'Baywatch-remake een slecht idee'

Volgens Pamela Anderson is het maken van een filmversie van Baywatch een slecht idee. De ster uit de in de jaren 90 populaire tv-serie sprak tegen entertainmentsite TMZ haar onvrede uit over het feit dat er een remake voor het grote scherm komt.

De bioscoopversie van Baywatch heeft al Dwayne Johnson en Zac Efron gestrikt om deel te nemen, maar Anderson is niet gevraagd om mee te doen. En ze zou er ook niet aan meedoen: "Niemand zit op die remakes te wachten," refereert ze naar hoe Baywatch niet de enige titel is die weer tot leven wordt gewekt. Volgens Anderson was het maken van de show de beste tijd van haar leven, maar waren de jaren 90 een 'simpelere, meer charmante tijd' voor televisie en gaat het niet werken op het grote scherm.

Die andere grote naam uit de tv-serie over de strandwachten van het Californische Santa Monica, David Hasselhoff, denkt er blijkbaar anders over. Volgens bronnen is hij bezig met onderhandelingen en doet hij mee, mits hij voldoende betaald krijgt.

De Baywatch-remake voor het grote scherm gaat naar verluidt de 21 Jump Street-formule gebruiken: de film wordt een meer volwassen, 18+ versie van de serie. Seth Gordon, regisseur van Horrible Bosses en Identity Thief, is aan boord als regisseur. De film vertelt over een duo van strandwachten (Johnson en Efron), die verschillend van karakter zijn maar moeten samenwerken wanneer een kwade olietycoon het strand waarop ze werken dreigt te vernietigen.

 Baywatch cast