Bekijk Fallout 4 op Pornhub

Fallout 4 is hot. De game is zelfs zo heet, dat Bethesda liever niet heeft dat iedereen het ziet. Er werd namelijk extra streng gecontroleerd in de Fallout 4 booth van Bethesda op Gamescom op camera’s en andere videoapparatuur.

Kennelijk is dit niet helemaal gelukt. Bethesda is daarom ook hard bezig om alle beelden van het internet af te krijgen. Sites zoals YouTube en Twitch geven hier snel gehoor aan, omdat zij hier speciale afspraken over hebben gemaakt met grote contentleveranciers. Helaas voor Beffesda hebben zij geen afspraken met de grootste pornosite Pornhub. Dus wat doe je dan als je toch aan iedereen je filmpje wilt laten zien? Dan zet je hem daarop en upload je hem met de titel: ‘HIDDEN CAMERA SHOWS AUDIENCE TEASED BY BIG BUTT MAN IN TIGHTS LIVE,’. Ganz geil…

Al meer dan 15.000 mensen hebben hem gekeken. Of deze allemaal aan hun behoefte zijn gekomen, is niet onderzocht. Mocht je toch op zoek zijn naar het betere trekwerk, bekijk dan ook Left 4 Head. Bekijk hier de beelden, uiteraard NFSW.