'Kendall Jenner en Nick Jonas zijn stelletje'

Kendall Jenner en Nick Jonas zijn een setje nadat ze door vrienden aan elkaar zijn gekoppeld. Dat vertellen verschillende ingewijden aan Us Weekly. Jenner en Jonas zouden hun relatie nog niet publiekelijk willen maken.

De 19-jarige Jenner en 22-jarige Jonas werden gekoppeld door Gigi Hadid. Het model, een vriendin van Jenner, heeft een relatie met Jonas' oudere broer Joe. "Gigi wil graag veel optrekken met Kendall", weet een bron. "Het lijkt haar erg leuk om met z'n allen op stap te gaan."

Jenner en Jonas werden onlangs weer bij elkaar gebracht. Een andere ingewijde beweert dat de twee elkaar nog beter leren kennen. "Maar de chemie was er direct." De timing zou perfect zijn voor Jonas, die zijn relatie met Olivia Culpo in juni op de klippen zag lopen. "Nick was single en op zoek naar een date." Volgens de bekende van de zanger voelt Jonas zich aangetrokken tot Jenner. "Hij vindt haar zeker lekker."

Voorlopig zou het stel hun opbloeiende liefde nog niet aan de grote klok willen hangen. "Zodra ze er klaar voor zijn en de relatie serieus wordt, zien we wel foto's opduiken."

'Kendall Jenner en Nick Jonas zijn stelletje'
'Kendall Jenner en Nick Jonas zijn stelletje' (Foto: BuzzE)