'Beveiliging omringde familie Bobbi Kristina'

Steeds meer details onthullen dat beide kanten van Bobbi Kristina Browns familie elkaars bloed wel kunnen drinken.

Tijdens de uitvaart afgelopen zaterdag moesten professionele beveiligers worden ingeschakeld om de vrede te bewaren tussen de familie Brown en Houston, vertelt een bron aan People. "Er waren beveiligers aanwezig die tussen iedereen in stonden om er zeker van te zijn dat niemand elkaar aanviel." De ooggetuige omschrijft de sfeer tijdens de begrafenis als die op een circus.

Twee tantes van Bobbi Kristina kregen tijdens de uitvaartdienst ruzie. Een boze Leolah Brown onderbrak een speech van Pat Houston en zei dat ze opgejaagd zal worden door Whitney Houstons geest. De woordenwisseling werd niet door beveiligers, maar door familie gesust.

De vete tussen de families liep op rond de dood van Whitney's dochter Bobbi Kristina. Toch konden ze het eens worden over iets: het gebruik van de kleuren paars en roze tijdens de uitvaart. "Dat waren Krissy's favoriete kleuren", meldt de bron. "De muren in haar slaapkamers hadden die kleuren. We waren het er allemaal over eens dat we haar daarmee eer moesten betonen."