'Bill Clinton heeft rondborstige minnares'

De Amerikaanse oud-president Bill Clinton heeft een blonde, rondborstige minnares met wie hij regelmatig de lakens deelt. Dat beweert Ronald Kessler, een journalist en auteur die al twintig non-fictie-boeken over de Amerikaanse geheime dienst, FBI en CIA op zijn naam heeft staan.

Kessler doet de bewering in een nieuw boek: The First Family Detail: Secret Service Agents Reveal the Hidden Lives of the Presidents. Hij legt daarin onder meer uit dat geheim agenten tot het uiterste gaan om de president te beschermen.

De opvallendste passage in het boek gaat over oud-president Bill Clinton, de echtgenoot van de huidige presidentskandidaat Hillary Clinton. Wanneer zijn vrouw van huis is, zou Bill regelmatig andere vrouwen treffen. In 1997 kwam de toenmalige president ook al onder vuur te liggen omdat hij zich oraal had laten bevredigen door Monica Lewinsky, een stagiaire in het Witte Huis.

Energizer
'Bill heeft een blonde, rondborstige minnares. Geheim agenten hebben haar de codenaam Energizer gegeven; dat is hoe ze haar noemen. Ze komt naar het huis van de Clintons in Chappaqua (New York) wanneer Hillary weg is', vertelt Kessler tegen CBS. 'De agenten zorgen ervoor dat beide vrouwen elkaar niet tegenkomen. In tegenstelling tot Hillary is de vrouw erg vriendelijk voor de agenten. Ze brengt koekjes voor ze mee.'

Kessler zegt dat de relatie tussen Bill en Hillary Clinton alleen standhoudt omdat de beide Democraten in 2016 graag willen terugkeren naar het Witte Huis. 'Volgens agenten is het een puur zakelijke relatie en in de verste verte geen huwelijk. Het is allemaal nep, zoals al het andere aan Hillary dat ook is. Het één grote show en het is oplichting.'

Bill Clinton
Oud-president Bill Clinton beeldt iets uit met z'n handen.