50 Cent moet meer betalen om sekstape

50 Cent moet nog eens twee miljoen dollar (ruim 1,8 miljoen euro) betalen aan de vrouw wier sekstape hij online zette. Een rechtbank in New York bepaalde vrijdag dat de rapper een nog hogere schadevergoeding op moet hoesten, schrijft TMZ. Eerder deze maand bepaalde de rechter al dat 50 Cent het slachtoffer vijf miljoen dollar (4,5 miljoen euro) moet betalen.

Daarop vroeg de rapper, die werd geboren als Curtis Jackson, een persoonlijk faillissement aan. 50 Cent, die graag pronkt met sportwagens en dure sieraden, is naar eigen zeggen nog geen vijf miljoen waard. De bolides en juwelen waarmee hij op social media paradeert, zijn volgens de rapper bijna allemaal geleend. "Het is slechts entertainment", verklaarde hij eerder deze week.

Lastonia Leviston, die in de sekstape te zien is, eiste een schadevergoeding van vijftien miljoen dollar (13,6 miljoen euro). Leviston, die een kind heeft met 50 Cents rivaal Rick Ross, zei eerder dat ze zich vernederd voelt door de actie van 50 Cent. Die zou de sekstape in 2009 online hebben gezet om Rick Ross belachelijk te maken.

50 Cent moet meer betalen om sekstape
50 Cent moet meer betalen om sekstape (Foto: BuzzE)