Theron vroeg Obama mee naar stripclub

Charlize Theron heeft president Barack Obama tijdens een ontmoeting uitgenodigd voor een bezoekje aan een stripclub. De actrice krijgt nu nog het schaamrood op haar kaken als ze erover vertelt, maar ze deed het in de talkshow Jimmy Kimmel Live! toch. Dat is te zien in een filmpje op YouTube.

Theron vertelt dat ze soms als ze heel nerveus is de verkeerde dingen zegt. Toen ze Obama ontmoette - backstage na een uitzending van Jimmy Kimmel Live! vorig jaar - gebeurde dat ook. De president vertelde de actrice dat hij het leuk vond om in de talkshow te komen, omdat hij daarmee een jongere, andere doelgroep bereikte. Theron wist niet goed wat ze moest zeggen tijdens de pauze die daarop volgde en zei uiteindelijk: "Nou, als u een ander publiek wilt, kan ik u wel meenemen naar een stripclub."

Obama had volgens de Zuid-Afrikaanse wel door hoe erg ze deze blunder vond, maar zijn begrip maakte het er niet beter op. "Ik kon er vier weken niet van slapen. Elke keer als ik mijn ogen dichtdeed, dacht ik weer 'O mijn God, waarom zei ik dat?'."