Gemeente subsidieert offerfeest

Gezellig met het hele gezin een schaap doodmartelen omdat het offerfeest is? In België zijn er gemeenten te vinden waar de overheid de boel faciliteert en de broodnodige subsidie verstrekt. Het betreft hier de islamitische enclaves in en rond Brussel.

Met belastinggeld willen de gemeenten het evenement omkaderen. Zo zal er voor een slachtvloer gezorgd worden en haalt de gemeentereinigingsdienst na afloop de kadavers op. Tevens neemt de overheid het onthaal voor zijn rekening.

Brussel Net zal de logistiek voor zijn verantwoording nemen. Ook zullen zij zorgen dat omwonenden middels informatiebrochures en affiches op de hoogte gebracht worden. Niet-moslims kunnen deelnemers eventueel een 'prettige massamoord' toewensen.

Het in familieverband de keel van een schaap doorsnijden is een belangrijk feest binnen de islam. Hiermee viert men dat Ibrahim (vrienden noemen hem Abraham) bijna zijn zoon aan God geofferd had. Op het laatste moment verhinderde diezelfde god echter dat dit daadwerkelijk gebeurde. Het was maar een geintje, volgens god.

VWA constateert amper overtredingen met Offerfeest (Novum)Voor het goede doel