Hygiëne donutzaak hersteld na incident Grande

Het hygiënekeurmerk van de donutwinkel waarin Ariana Grande aan donuts likte, is hersteld, zo meldt TMZ.

Nadat de beveiligingsbeelden verschenen waarin Ariana Grande aan verschillende donuts likte, werd het hygiënekeurmerk van de winkel naar beneden bijgesteld. Na een nieuwe geslaagde hygiënetest hebben de autoriteiten het keurmerk nu hersteld.

Woensdag corrigeerde de eigenaar van de zaak Joe Marin het nieuws dat de zangeres niet aangeklaagd zou worden voor haar ondeugende actie. Hij vreest dat hij imagoschade lijdt en wil Grande daarom wel degelijk zien boeten. "Ik heb haar aangeklaagd, ik weet niet waar het nieuws vandaan kwam dat ik dat niet zou doen", meldde hij aan de pers.

Grande ging diep door het stof na het incident vorige week en bood meerdere malen haar excuses aan. "Het is confronterend om een video te zien waarin je je slecht gedraagt. Ik was echt teleurgesteld in mezelf", vertelde de popster eerder in een video. "Ik wil juist een positieve invloed zijn. Het spijt me echt en ik hou van jullie."

Waarom de donutwinkeleigenaar de donuts waaraan Grande likte niet voor tienduizenden dollars verkocht heeft aan perverse fans blijft onduidelijk.

Hygiëne donutzaak hersteld na incident Grande
Hygiëne donutzaak hersteld na incident Grande (Foto: ANP)