Moslim doet 'terrasmeisjes' na (maar dan beter)

Gevonden op JijBuis: een intolerant intolerantje die in Parijs op geheel eigen wijze duidelijk maakt dat ramadan de maand is waarin extra aandacht geschonken wordt aan verdraagzaamheid, vrijgevigheid, liefdadigheid en saamhorigheid.

Wanneer het mentaal zieke relikneusje ziet dat mensen lekker zitten te drinken, eten en lachen in diverse eetgelegenheden, gaan de stoppen door. Moslims hebben ramadan en daar dient dus iedereen maar even rekening mee te houden. Infidels! Kijk naar Marokko, waar drinkende pubers gewoon het cachot in vliegen, zal de man gedacht hebben. De terrasmeisjes hebben er het nakijken mee.

De gehersenspoelde roept zoiets als: "Mensen mogen niet eten! Het is ramadan!", om vervolgens tafels om te gooien en ietwat geagiteerd gedrag te vertonen. Dit alles bewapend met een stok om eventueel een corrigerende klap uit te kunnen delen.

De ramadan doet blijkbaar vreemde dingen met de mens. Eerder tijdens deze maand veranderde de Haagse Schilderswijk immers niet lang na zonsondergang in een oorlogszone.