38°C: FOK!ker zit zonder water

De kans is groot dat zaterdag het hitterecord zal worden verbroken. Het wordt zeker meer dan 38 graden. Pech voor spijkerbroek: de FOK!ker zit dan de hele middag zonder water.

De FOK!user betrekt het water namelijk van waterleidingmaatschappij PWN. En laat die nu net zaterdagmiddag een onderhoud hebben gepland. Hierover werd de FOK!ker vandaag pas geïnformeerd.

"Geachte.. blabla wij verzorgen uw kraanwater blabla om te zorgen dat uw kraanwater in de toekomst ook betrouwbaar is blabla
onderhoud blabla", schrijft de waterboer. "De onderhoudswerkzaamheden vinden plaats op: Datum: 4-7-2015. Begintijd: 10:00 tot 15:00. Tijdens de onderhoudswerkzaamheden kunnen wij u geen kraanwater leveren."

Spijkerbroek is uiteraard niet echt blij met de actie. "ARE YOU FUCKING KIDDING ME?!? Het wordt gloepende heet, de vogels poepen gekookte eieren uit en JULLIE SLUITEN HET WATER AF?! Godverdegodverdomme", reageert de beste man.

Uiteraard klom de FOK!ker op zijn zolderkamer gelijk in de pen om PWN een brief te sturen. "Gevraagd of ze belazerd zijn. En gevraagd hoe ik mijn onkosten (aanschaf ventilator, flessen supermarktwater, emmers, eventuele opname SEH, eventueel overlijden) bij hen kan declareren", schrijft hij. Het antwoord is nog niet bekend.