'Britney Spears is weer single'

Britney Spears is weer vrijgezel. De zangeres heeft volgens Us Weekly na acht maanden een punt gezet achter haar relatie met Charlie Ebersol.

De twee begonnen in oktober 2014 te daten. Ze verschenen in mei voor het laatst samen in het openbaar tijdens de Billboard Music Awards. Britney (33) heeft volgens het blad inmiddels alle foto's van haar ex van Instragram verwijderd.

In maart leek alles nog koek en ei tussen het stel. In een interview met People zei Britney dat ze het wel zou zien zitten om voor een derde keer in het huwelijksbootje te stappen. "Dat zou ik geweldig vinden. Ik geloof in het sprookje", gaf ze toe toen haar gevraagd werd naar haar relatie met Ebersol.

Britney was eerder getrouwd met Jason Alexander (2004) en Kevin Federline (2004 - 2007), met wie ze twee zoons heeft. Ook was ze verloofd met Jason Trawick van december 2001 tot januari 2013. Ebersol bracht tijdens hun relatie veel tijd door met de zoons van Britney, Jayden (8) en Sean (9) en was zelfs onderdeel van de jaarlijkse kerstfoto.

Britney Spears (Foto: Novum)
Britney Spears (Foto: Novum)