Gewelddadige Deus Ex-demo met spoilers

Tijdens de E3 kreeg het publiek de kans om een demo van 25 minuten te zien van Deus Ex: Mankind Divided. Executive Audio Regisseur van Eidos Montreal Steve Szczepkowski geeft commentaar en praat de scènes aan elkaar. Het is in het begin voornamelijk CGI, maar vanaf 7:20 zie je de actie.

Jensen

Je kunt zelf je eigen speelstijl bepalen. Het is mogelijk om de hele game uit te spelen zonder iemand te vermoorden. Natuurlijk kun je in plaats van te sluipen als een ninja er ook voor kiezen om als een Terminator flink huis te houden. Er zijn altijd meerdere paden en verschillende oplossingen voor de uitdagingen die je tegenkomt.

In de demo komen verschillende nieuwe augmentaties voorbij, zoals een Tesla-arm om maximaal vier mensen tegelijk uit te schakelen en een nano-werp-mes. Ook zijn er verschillende soorten ammunitie die je kunt gebruiken met hetzelfde pistool. Hacken kan nu ook op afstand, wat de speler meer vrijheid geeft en het geheel ook realistischer maakt.

Gun

Mankind Divided toont een droefgeestige wereld met aanmerkelijk meer mensen in je omgeving dan in Human Revolution. De grafische kwaliteit is indrukwekkend. Szczepkowski zegt dat het eindresultaat zelfs nog beter wordt, maar dat moeten we nog zien.

LET OP: aan het eind van het filmpje tussen 18:25 en 22:20 zijn er spoilers.