'Paris Jackson wil trouwen'

Paris Jackson, de dochter van Michael, en haar vriend Chester Castellaw kennen elkaar nog niet zo heel lang, maar volgens RadarOnline hebben de twee nu al plannen om te gaan trouwen. Een bron vertelt aan de website dat Chester de oma van Paris om toestemming wil vragen.

"Chester is al op zoek geweest naar een mooie ring voor Paris, hij is echt van plan om haar te gaan vragen", aldus de ingewijde. Chester, een 18-jarige voetballer, weet dat hij eerst oma Katherine om toestemming moet vragen, zij is de voogd van Paris. "Hij heeft veel respect voor haar grootouders en hij wil de relatie met hen goed houden."

Paris en Chester zouden pas een paar maanden een setje zijn. De bron verklapt dat het wel heel serieus is. "Paris omschrijft hem als haar zielsverwant. Ze is zo ontzettend verliefd op hem." De dochter van Michael en haar vriendje zouden veel tijd met elkaar doorbrengen. "Ze wonen bijna samen. Hij heeft een hele positieve invloed op haar."

Of de twee ook echt zullen gaan trouwen? Volgens de ingewijde vindt de Jackson-familie Paris daar nog een beetje jong voor. "Ze is nog maar een tiener."