Call of Duty: Black Ops III ook naar Xbox 360 en PlayStation 3, niet naar Wii U

Toen Call of Duty: Black Ops III vorig jaar werd aangekondigd door Activision, werd vermeld dat de shooter naar de pc, PlayStation 4 en Xbox One komt. Nu heeft Activision daar ook nog de last-gen consoles aan toegevoegd, de Xbox 360 en de PlayStation 3.

"We weten dat sommige fans nog steeds niet de overstap naar een nieuwe console hebben gemaakt", schrijft Activision. Wel zal de PlayStation 3 en de Xbox 360-versie niet alle features bevatten die Black Ops III op de pc, PlayStation 4 en de Xbox One heeft. Zo zal de co-op alleen gespeeld kunnen worden met twee personen in plaats van de gebruikelijke vier, en de multiplayer beta zal alleen beschikbaar zijn voor current-gen en de pc. Activision heeft ook gezegd dat er nog andere features niet aanwezig zijn, maar wil daarover nog niks kwijt.

Het komt ook als een lichte verassing dat er geen Wii U-versie van Black Ops III komt. Reden voor dit gerucht was dat op de Call of Duty-website je sinds kort je Nintendo-account kan linken. Activision heeft vandaag dat gerucht echter de grond in geboord door te zeggen dat er geen Wii U-versie op het programma staat.

Call of Duty: Black Ops III komt uit op 6 November.

Callofdutyblops3
Call of Duty: Black Ops III ook naar Xbox 360 en PlayStation 3, niet naar Wii U