Vrouw vermoordt vriend voor Xbox

Een Amerikaanse dame van 28 lentes genaamd Aisha Barr heeft haar 26-jarige vriend Christopher Greene tijdens een ruzie doodgestoken. De ruzie ging om de Xbox. Barr pakte een mes uit de keuken en stak Greene in zijn borst. Helaas voor beiden brak het lemmet af.

Het drama speelde zich af op een zondagochtend in de stad Newark in de Verenigde Staten. Greene overleed in het plaatselijke ziekenhuis aan zijn verwondingen. Barr is aangeklaagd voor doodslag en haar borgsom bedraagt $500.000,-. Helaas zijn vele details nog in nevelen gehuld: ging de ruzie om een Xbox 360 of juist de Xbox One? Was Greene aan het campen? Was Barr aan de beurt, maar wilde Greene de controller niet afgeven? Heeft Greene zitten chatten met een andere dame?

Xbox

Het is onzeker of zij in de gevangenis de mogelijkheid heeft met haar Xbox te spelen, maar haar vooruitzichten zijn somber. Anders Breivik klaagde al over de barbaarse omstandigheden in zijn cel met slechts een PlayStation 2 en de Noorse gevangenissen zijn een stuk luxer dan de Amerikaanse.