Stichting Moslimpleegkind: blanke pleegouders zijn stom!

Stichting Moslimpleegkind, opgericht nadat Turkije meende dat wij schandalig met moslimpleegkinderen omgaan omdat ze misschien wel door christelijke of homoseksuele gezinnen worden opgevangen, vindt blanke pleegouders niet goed genoeg. In bovenstaande filmpje laat de stichting zien hoe een kind dat door blanke pleegouders wordt meegenomen niet alleen haar tas vergeet, maar ook rap weer wordt teruggebracht.

Vooral minder, minder, minder blanke pleegouders voor mishandelde moslimkindjes vond Turkije en stichting Moslimpleegkind roept nu 'dat gaan we regelen'. Dus moslimouders, geeft u op en redt een moslimkindje uit de gemene klauwen van de blanke pleeggezinnen!

"Moslimpleegkind zet zich in voor het behoud van de culturele en religieuze identiteit van moslimkinderen die terechtkomen in de pleegzorg. Aan de ene kant gebeurt dit door op een laagdrempelige manier de moslimgemeenschap in Nederland bekend te maken met pleegzorg en aan de andere kant door niet-islamitische pleegouders met een moslimpleegkind te faciliteren, te informeren en te betrekken bij de achtergrond van het kind waar zij de (tijdelijke) zorg over dragen" aldus de stichting.