Lekker wijf wordt hoer na seksles

Cookie Jane verdient bakken met geld met haar beroep. De 23-jarige blondine is namelijk een exclusieve escortgirl. De knappe dame zegt met seks de kost zijn te gaan verdienen nadat ze dankzij seksles op school verslaafd raakte aan seks.

De jongedame uit het Engelse Wiltshire groeide op met haar vader, die werkt als luchtmachtpiloot. Uiteindelijk kwam ze op een openbare kostschool terecht. Hier kwam Jane al snel in aanraking met de vleselijke geneugten des levens.

Door de sekslessen werd ze naar eigen zeggen geobsedeerd door seks. Op haar elfde rollebolde ze al met de andere meisjes op haar school. "Op mijn negentiende werkte ik al in een stripclub in Norfolk", biecht Jane op.

"Een jaar later was ik al een topklasse callgirl." Het keerpunt in haar leven was toen ze op een feestje in het rond neukte. Aan het eind van de nacht liet een klant maar liefst 10.000 pond in haar tas achter.

Inmiddels verdient ze een rijk belegde boterham. Per uur strijkt ze maar liefst 500 pond op, meer dan 600 euro. Haar vader vindt het niet erg, zolang zijn dochter maar gelukkig is.

Jane zegt een hekel te hebben aan werken en is maar wat blij dat ze op haar rug kan liggen. Desondanks is ze vastbesloten haar poes op haar dertigste aan de wilgen te hangen. Ze wil dan een gezinnetje stichten.

Cookie Jane komt vanavond op televisie in het programma 'High Class Call Girls'. Ook haar vriendin Emily B is hierin te zien. Deze verdient net als zij de kost met seks en rekent hetzelfde tarief. Emily heeft inmiddels al meer dan een miljoen verdiend door een beetje te neuken en voor de camera mannetjes op te geilen.