Ventje spaart naaktpics klasgenotes

De politie van het Engelse Lancashire heeft een handig pubertje opgepakt. Het ventje had namelijk vele naaktfoto's van zijn vrouwelijke klasgenotes verzameld via Snapchat.

Veel wil de politie nog niet over de arrestant kwijt. Ook zijn leeftijd is niet bekend. Wel weten we dat de getroffen tienermeisjes tussen de dertien en vijftien lentes jong zijn.

Het kereltje wist de meisjes uit zijn klas op Fulwood Academy uit hun kleren te lullen en hem hiervan foto's te sturen. Hij overtuigde hen ervan dat de beelden vrijwel direct na ontvangst automatisch door Snapchat zouden worden gewist. Dat gebeurt dus ook normaal, alleen was het ventje zo handig om snel screenshots van de naaktpics te maken en deze voor het nageslacht te bewaren.

Vervolgens deelde de jongen de beelden met zijn kameraden. De naaktfoto's vonden dan ook snel gretig aftrek onder de mannelijke leerlingen van de school.

De zaak kwam uiteindelijk toch aan het licht en was het uit met de pret. De school heeft de knaap direct van school geschopt. De politie heeft hem opgepakt en inmiddels op borgtocht vrijgelaten.