Sheen betreurt gedoe Two And A Half Men

Charlie Sheen heeft er spijt van dat hij zich niet wat schappelijker had opgesteld toen hij ruzie kreeg met de makers van de serie Two And A Half Men. Dat vertelt hij aan Extra.

"Ik had me wat bescheidener op moeten stellen, wat meer spijt moeten betuigen", vertelt de acteur die in 2011 uit de televisieserie werd ontslagen vanwege zijn gedrag. "Ik had ze niet zo moeten aanvallen. Ik had ze misschien moeten smeken mijn baan terug te geven", lacht Sheen. "Ik denk dat de problemen die er waren oplosbaar waren, maar ik maakte zelf de schade onherstelbaar."

Na zijn ontslag maakte hij zijn eigen serie Anger Management, waarvan de opnames een stuk soepeler gingen. "Het was een warme omgeving vol creativiteit en liefde. Niemand schreeuwde." Ook in zijn privéleven slaagt Sheen er inmiddels in harmonieuze relaties te onderhouden. Hij bracht Moederdag door met zijn ex-vrouwen Denise Richards en Brooke Mueller en de kinderen.

Enkele jaren geleden eiste Mueller nog een straatverbod tegen de toen getroebleerde Sheen, maar die problemen zijn inmiddels geschiedenis. "We zijn allemaal slimme en beschaafde volwassenen. Gezien er zoveel kinderen zijn is dit beter voor iedereen."