Emilia Clarke wil trio met Channing en Jenna

Emilia Clarke had graag een trio gewild met Channing Tatum en zijn vrouw Jenna. De Game Of Thrones-ster onthult aan Harper's Bazar dat ze dit eens aan het Hollywoodkoppel heeft voorgesteld.

Emilia, die de rol van 'Khaleesi' Daenerys Targaryen speelt, vertelt dat Channing en zijn vrouw een gesprek met haar aanknoopten tijdens een feestje na afloop van de Golden Globes. "Ze zeiden, we noemen elkaar 'moon of my life' en 'my sun and stars'", vertelt Emilia, wiens personage haar man Khal Drogo in het eerste seizoen met deze termen aansprak. De Britse actrice noemt het gesprek met Channing en Jenna "een fantasie". "Ik zei, ik kan mezelf niet inhouden. Kunnen we alsjeblieft allemaal iets seksueels met elkaar delen? Jullie zijn allebei prachtig, al is het maar een knuffel."

Game Of Thrones heeft "meerdere deuren" geopend voor Emilia. Binnenkort is ze samen met Arnold Schwarzenegger te zien in Terminator Genisys. Ook speelde ze in de thriller Voice From The Stone en momenteel werkt ze in Londen aan het romantische drama Me Before You.