Dean Saunders bedreigt Albert Verlinde

Dean Saunders heeft presentator Albert Verlinde van RTL Boulevard direct en persoonlijk bedreigd, schrijft RTL Boulevard. 'Kwalbert Verlinde jou moet ik niet tegenkomen in een donker steegje, want ik sloop je', aldus de oudere broer van Ben Saunders.

Dean, die in 2011 de talentenjacht Popstars won, is niet te spreken over hoe Albert Verlinde in RTL Boulevard het nieuws rondom de familie Saunders heeft verteld. Zijn jongere broers Ben en Jamie zaten op Bevrijdingsdag vast nadat ze in Hoorn in een verkeersregelaar tegen de grond hadden gewerkt.

Dean uitte zijn dreigementen tegenover Shownieuws. Dean wil met de mishandelde verkeersregelaar en de burgemeester van Hoorn om tafel om de gebeurtenissen uit te praten. Een woordvoerder van de gemeente geeft aan daar voor open te staan.

Ben en Jamie Saunders hebben een nachtje in de cel geslapen na het geweldsincident. Ben moet zich binnenkort bij de rechter melden. Dean werd in september nog aangehouden op verdenking van brandstichting. In april vorig jaar liep zijn relatie stuk en deed zijn ex aangifte wegens mishandeling.

Update 20.10 uur
Dean Saunders heeft live in de uitzending van RTL Boulevard excuses aangeboden voor zijn opmerkingen. 'Ik was heel erg emotioneel. Mijn moeder was aan het huilen, omdat ze het heel erg vindt dat je ons een Tokkie-familie noemt', aldus Dean. 'Mijn ouders hebben nog nooit iets verkeerds gedaan en als één van ons iets heeft gedaan, wordt iedereen er bij betrokken.' Albert Verlinde heeft de excuses geaccepteerd, maar voegt daar nog wel aan toe: 'Wij monteren nooit iets wat niet klopt. We vatten in een item samen wat er is gebeurd.'