'Lindsay Lohan deed deel taakstraf thuis'

Lindsay Lohan heeft bijna tien uur taakstraf gewoon thuis achter de computer vervuld. Dit ontdekte TMZ in rechtbankstukken.

Zoals bekend kreeg de actrice deze week een waarschuwing van de rechter, omdat ze tot nu toe nog geen tien van de opgelegde 125 uur vrijwilligerswerk heeft gedaan. Maar ook die tien uur die ze wel gewerkt zou hebben, zijn discutabel. Deze uren heeft ze besteed aan het posten van foto's op de Facebookpagina van een in Londen gevestigde organisatie.

Nadat de directrice van de organisatie had ontdekt dat Lindsay vanuit huis had gewerkt, heeft ze een brief geschreven aan de rechter waarin ze haar excuus aanbood voor de blunder. Lindsay heeft nog tot 28 mei de tijd haar taakstraf te completeren, anders riskeert ze een celstraf.

De taakstraf is onderdeel van de voorwaardelijke straf die Lindsay kreeg na roekeloos rijgedrag in 2013. In januari keurde de rechter al veel van Lindsays gedeclareerde uren af, zoals tijd die ze met fans doorbracht of de dagen waarvan bekend is dat ze in het ziekenhuis lag.