Meisje (15) dood na uitlekken sekstape

Een 15-jarig meisje uit Stains, een voorstad van Parijs, heeft dinsdag op een gruwelijke manier zelfmoord gepleegd. Ze kon de schaamte na het uitlekken van een sekstape met haar in de hoofdrol niet langer dragen.

Het tienermeisje werd onlangs ongemerkt gefilmd terwijl zij seks had met haar vriendje. Al snel lekte de sekstape uit. Het filmpje vond op internet dan ook gretig aftrek. Naar verluidt had de hele buurt kunnen meegenieten hoe het stelletje seks had. Ook haar vrienden bleken de seksfilm te hebben gezien.

Vanaf toen werd het meisje gepest door de personen die zich hadden zitten verlustigen aan de film. Het arme kind werd zelfs gechanteerd.

Dinsdag trok het tienermeisje het niet langer. Terwijl haar familie gewoon aanwezig was, sprong zij van de derde verdieping van het flatgebouw waar ze woonde. Haar ouders en broers en zussen zeggen een hard geluid te hebben gehoord, waarna zij haar levenloos op straat zagen liggen.

De dag na haar dood had het pesten een nog gruwelijkere wending genomen. Haar zelfmoord bleek namelijk te zijn gefilmd, en het videootje hiervan te zijn verspreid via Twitter. Hierop is een luide schreeuw te horen en iemand die anderen opdraagt een ambulance te bellen. Een Facebook-pagina ter nagedachtenis aan het slachtoffer wist binnen 24 uur meer dan 12.000 likes te verzamelen.