Demonische pop houdt VK in greep

Vergeet Chucky, leve Peggy! Engeland is sinds kort in de ban van een demonische pop met deze onschuldige naam, die naar verluidt al zeker tachtig mensen heeft ziekgemaakt.

In de film 'Child's Play' konden we zien hoe een seriemoordenaar bezit nam van een 'Good Guy'-pop. Allemaal fictie natuurlijk, maar de film lijkt nu toch werkelijkheid te zijn geworden. Pop Peggy is namelijk bezeten door een Holocaust-slachtoffer of door een vrouw die in de jaren '40 is overleden aan astma.

De pop is in handen van Jayne Harris. De paranormaal onderzoekster kreeg Peggy van de vorige eigenaar. Deze vrouw werd namelijk geteisterd door verschrikkelijke nachtmerries. Hierna werd zij ernstig ziek en moest ze zich melden bij een priester. Eenmaal weer beter, wees zij met de beschuldigende vinger naar de enge pop, die daarna van de hand werd gedaan.

Sinds Harris Peggy in bezit heeft, krijgt zij vanuit de hele wereld klachten van mensen die zeggen ziek te zijn geworden na het kijken naar afbeeldingen en filmpjes van de pop. Zo kampen mensen met klachten als pijn op de borst, misselijkheid en migraine. Bij een andere vrouw bleef zelfs haar computer hangen op een foto van Peggy, werd haar kamer ineens ijskoud en voelde zij een entiteit in haar huis.

Een ander slachtoffer kreeg zelfs een hartaanval nadat zij een video had bekeken met de demonische pop in de hoofdrol. Bij een ander gingen juist alle lampen kapot nadat ze beelden van de pop had gezien.

Harris en een paar van haar collegas hebben Peggy aan een grondige inspectie onderworpen. Zij zijn tot de conclusie gekomen dat de pop inderdaad is bezeten door een kwade geest. Zo concludeerden zij dat Peggy nogal slecht reageerde op een kruis dat ze regelmatig om haar nek moest dragen. Verder blijft men nog wel een poosje bezig met onderzoek naar de achtergronden van de enge pop.


De enge pop. Slaap lekker vannacht!


Nog een filmpje